OPĆI UVJETI REZERVACIJE SMJEŠTAJA I NAPLATE

Ovi Opći uvjeti rezervacije smještaja u Malibu Villa Collectioni naplate sastavni su dio ugovora o pružanju usluge smještaja koji sklapate s Malibu Villa Collection rezervacijom smještajau jednoj od vilaili apartmana, te ih gost rezervacijom smještaja prihvaća u cijelosti.

Rezervacija smještaja

Svoj dolazak jamčite i potvrđujete uplatom tražene akontacije.

Smještaj možete rezervirati na našoj web stranici www.malibucollection.hr ili putem info@malibucollection.hr

Prilikom izvršenja rezervacije putem naše internetske stranice gost garantira rezervaciju uplatom akontacije na račun u iznosu definiranom za odabranu vilu. Podaci gosta u potpunosti su zaštićeni. Prijenos podataka odvija se preko sigurnosnog servera..

U slučaju rezervacije putem e-maila, svi podatci za uplatu akontacije biti će poslani putem ponude na e-mail adresu gosta.

Nakon primitka akontacije, rezervacija se smatra potvrđenom, a gostu se na e-mail adresu šalje voucher – potvrda rezervacije. Ostatak iznosa gost plaća pri dolasku u smještaj bankovnim prijenosom.

Zadržavamo pravo odbiti, otkazati ili izmijeniti rezervaciju ukoliko je došlo do zloporabe rezervacijskog sustava ili je ista napravljena očiglednom greškom korisnika.

Iznos akontacije za pojedinu vilu

Malibu Imperial Resort: 30% od ukupnog iznosa

Malibu One: 30% od ukupnog iznosa

Malibu Eclipse: 30% od ukupnog iznosa

Malibu Royal: 30% od ukupnog iznosa

Jamstvo najbolje cijene

Ukoliko rezervirate preko naše web stranice www.malibucollection.hrili putem maila info@malibucollection.hr garantiramo vam najnižu cijenu.Malibu Villa Collection zadržava pravo promjene cijena.

Dolazak/odlazak

Smještaj je za gosta raspoloživ od 16:00 sati na dan dolaska. Smještaj gost treba napustiti do 10 sati na dan odlaska.

Rani check-in ovisi o raspoloživosti.

Kasni check-out ovisi o raspoloživosti. Doplata za kasni check out iznosi 50 % cijene noćenja na traženi datum.

Gosti su obvezni posjedovati važeće osobne ili putne isprave. Nevažeće isprave imaju za posljedicu odustanak od smještaja, a ukoliko bi zbog takvog propusta gosta Malibu Villa Collection pretrpio dodatnu štetu, gost je dužan istu nadoknaditi.

Uvjeti otkaza rezervacije

Rezervacija se može otkazati u pisanom obliku, e-poštom u roku definiranom uvjetima otkaza rezervacije.

Rezervacija se održava do 24:00 (ponoć), na dan Vašeg dolaska.

U slučaju nepojavljivanja, primijenit ćemo naknadu za otkazivanje u iznosu od 100,00 % iznosa rezervacije.

Gosti koji skrate duljinu svog boravka jednom u kući neće dobiti povrat novca za rezervirana i plaćena noćenja.

U slučaju otkazivanja 365-60 dana prije dolaska, naplaćujemo storno naknadu u iznosu od 100% iznosa akontacije.

U slučaju otkazivanja 60-0 dana prije dolaska, naplaćujemo storno naknadu u iznosu od 100% rezervacije.

Sigurnosni depozit

Za boravak u vili potrebno je pri dolasku platiti sigurnosni depozit. Sigurnosni depozit se traži i daje na dan dolaska gosta u gotoviniu sljedećim iznosima:

Malibu Imperial Resort

Apartmani sa dvije spavaće sobe : 300,00 €

Apartmani sa četiri spavaće sobe: 500,00€

Villa Malibu One: 1000,00 €

Villa Malibu Eclipse: 1000,00 €

Villa Malibu Royal: 1000,00 €

Valuta sigurnosnog depozitaje u eurima. Sigurnosni depozit se vraća gostu u potpunosti na dan odlaska, kada se pregledom smještajnog objekta utvrdi da na smještajnom objektu nije učinjena nikakva šteta. U slučaju da se prilikom pregleda smještajnog objekta ustanovi da je na smještajnom objektui inventaru učinjena šteta, gostu se vraća depozit umanjen za vrijednost nastale štete. Ukoliko depozit nije dovoljan za namirenje nastale štete, gost je dužan podmiriti nastalu štetu do njena punog iznosa.

Pristojbe

Boravišna pristojba je uključena u cijenu smještaja i gost nema dodatnih troškova

Usluge uključene u cijenu

 • Wi-Fi Internet
 • Privatni bazen
 • Ležaljke
 • Posteljina i njena zamjena
 • Ručnici i njihova zamjena
 • Korištenje vanjske kuhinje i roštilja
 • Korištenje bicikla**
 • Korištenje igara u vili**
 • Završno čišćenje
 • Hidromasažna kupka*
 • Teretana***
 • Sauna*
 • Završno čišćenje

* Napomena: Samo villeMalibu Eclipse i Malibu Royal sadržeusluge hidromasažne kade i saune

** Napomena: Samo ville Malibu One, Malibu Eclipse i Malibu Royal nude sadržaj igarai bicikala

*** Napomena: Samo villa Malibu Royalnudi sadržaj teretane

Dodatne usluge

Malibu Villa Collection može omogućiti gostu korištenje dodatnih usluga. Plaćanje dodatnih usluga vrši se po ugovoru s Malibu Villa Collection ili važećem cjeniku. Malibu Villa Collection ne preuzima odgovornost za usluge pružene putem drugih pružatelja usluga. Ukoliko gost želi koristiti dodatne usluge, iste je potrebno unaprijed najaviti prilikom rezervacije ili naknadno e-mailom. Dodatne usluge uključuju, ali se ne limitiraju na sljedeće: Doplata za dodatni ležaj na razvlačenje: 25,00 € po osobi i noćenju. Doplata za kućne ljubimce: 30,00 € po ljubimcu i noćenju* *Napomena: Boravak ljubimaca dozvoljen u vilama Malibu One, Malibu Eclipse i Malibu Royal. Ljubimci nisu dozvoljeni u vilama Malibu Infinity Blue i Malibu Golden Sky..

Ograničenje odgovornosti

Dajemo sve od sebe kako bismo osigurali da su vaši aranžmani za rezervaciju zadovoljavajući, međutim Malibu Villa Collection ne prihvaća nikakvu odgovornost za bilo kakvu ozljedu, štetu, gubitak, kašnjenje, dodatne troškove ili neugodnosti uzrokovane izravno ili neizravno bilo kojim događajima koji su izvan njezine kontrole, uključujući, ali nije ograničeno na rat, građanske nemire, terorizam, požar, poplave, atmosferske uvjete, više sile, radnje vlade ili bilo koje druge vlasti, nesreću ili kvar na strojevima ili opremi, zahtjeve za održavanjem ili industrijske akcije.

Obveze gosta

Gost je dužan pridržavati se kućnog reda u smještajnoj jedinici i na njenom posjedu.

Ako se gost ponaša na neprihvatljiv ili agresivan način prema drugim gostima ili osoblju Malibu Villa Collection, ili se sumnja da provodi nezakonite aktivnosti u objektu, od tog gosta će biti zatraženo da ode i bit će obaviještena nadležna tijela. Malibu Villa Collection zadržava pravo zadržati cjelokupni uplaćeni iznos rezervacije.

Ako je gost prouzročio štetu na posjedu ili utjecao na druge goste objekta, Malibu Villa Collection zadržava pravo zatražiti od tog gosta da ode i zadržati cjelokupan iznos rezervacije te će od gosta tražiti da plati svu prouzročenu štetu.