O vilama Malibu

Luksuzni boravak u Hrvatskoj

Mi smo obitelj koja je svoju strast prema ugostiteljstvu predočila u brend naziva Malibu Villa Collection pod čijim je okriljem pet vodećih luksuznih vila na otoku Viru, malom mediteranskom otoku pokraj Zadra.

Probirljivim gostima nudimo izbor najspektakularnijih lokacija i prostranih dizajnerskih interijera - čak četiri od naših pet vila označene su najvišom kategorijom od 5 zvjezdica. Kao prava lokalna obitelj, svoje goste dočekujemo s toplinom i pažnjom te stvaramo vrhunski doživljaj gostoprimstva koji dolazi ravno iz srca.

Malibu Villa Collection Golden Sky

Sve naše vile

Malibu Villa Collection

Nudimo Vam samo najbolje od onog što Dalmatinska obala ima za ponuditi. Malibu Villa Collecton simbol je luksuza i odmora najviše kvalitete, namijenjen za svakog tko želi mir, kvalitetu usluge i smještaj visoke kategorije.

Jedinstvena sinergija prirodne ljepote položaja svake ville, njene arhitekture i bogatog sadržaja te gostoprimstva glavni je razlog zašto nam se stari gosti vraćaju iz godine u godinu.

Hrvatski odmor u najboljem obliku

Malibu Villa Collection detail
Malibu Villa Collection detail

Mjesto

Otok Vir

Otok Vir zadržao je svoju divlju, prirodnu ljepotu te se razvio u jednu od najpoželjnijih destinacija u Hrvatskoj. Gosti iz svih krajeva Europe migriraju kako bi proživjeli ljeta vrhunskog odmora.

Sa svojim bistrim morem, živahnom atmosferom, restoranima, konobama i kafićima u staroj jezgri mjesta, otočka je zavodljivost tolika da se gosti vraćaju iz godine u godinu, opčinjeni jedinstvenom atmosferom i energijom.

Autentično dalmatinsko iskustvo gostoprimstva i luksuza i dalje je tu, a putnici s oduševljenjem uživaju u domaćoj kuhinji i mediteranskom okruženju.

Brojni nacionalni parkovi u blizini otoka Vira i grad Zadar s tisućljetnom poviješću samo su razlog zašto gosti iz godine u godinu odabiru otok Vir kao svoje odredište.

Doživljaj

Ponuda jedinstvenog doživljaja istinskog gostoprimstva kamen je temeljac filozofije Malibu Villa Collection.

S jedinstvenim smještajem, vrhunskim sadržajima i predanošću našeg osoblja, cilj nam je osigurati da vam možemo ponuditi nezaboravan boravak izvan svih očekivanja.

Pročitaj više